Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 iunie 2016

Pantofi pentru 2016

Fiecare an vine cu noi tendinte in materie de moda. La fel se intampla si in cazul pantofilor. Anul 2016 este un an al inovatiei din toate punctele de vedere. Va prezentam in continuare care sunt pantofii must have ai acestui an. 
Tinutele spectaculoase cer pantofi spectaculosi. Daca participi la un eveniment important in evidenta vor iesi pantofii stiletto rosii. Asemenea tip de pantofi te vor face sa iesi din anonimat iar privirile multor persoane vor fi indreptate catre incaltamintea pe care o porti.
Sandalele slide si botinele kitten heel sunt foarte la moda anul acesta. Se pot asorta foarte bine la denim sau la fuste mini din piele intoarsa.
Daca vrei sa adopti un stil electric poti purta o pereche de mocasini si vei vedea ca tinuta pe care o porti va arata perfect. 
Un outfit modern poti obtine cu ajutorul incaltamintei cu linie arhitecturala. Vei vedea cum tinuta ta va capata culoare si un aer modern cu ajutorul unor asemenea sandale.
Cei mai clasici pantofi sunt cei cu toc kitten. Au un design simplu dar de efect si pot fi purtati intreaga zi. 
Tenisii slip-on sunt la mare cautare. Au un design modern, sunt usor de purtat si ii puteti gasi in diferite culori si modele. 


Niciun comentariu: