Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 1 iunie 2016

Ce sandale se poarta vara asta

Vara, sandalele se poarta cel mai mult si cum a venit sezonul cald trebuie ne interesam putin despre ceea ce se poarta. 
Puteti sa le purtati cu absolut orice aricole vestimentare. Le puteti potrivi cu succes cu voal de plaja si chiar cu o rochie luxoasa de seara. Cele mai pricepute fashioniste pot asorta sandelele cu stilul office, casual si chiar sport.
La mare cautare sunt curelusele brutale si cataramele voluminoase care s-au adapostit de ceva vreme in garderoba feminina. Desi initial acestea erau considerate accesorii barbatesti, acum se poarta foarte mult. Michael Kors si Versace sunt doar doua dintre bandurile care au prezentat colectii cu sandale in acest stil.
Foarte mult se poarta si sandalele cu un toc neobisnuit. Acestea si-au facut aparitia inca de anul trecut si persista cu succes. Sunt des intalnite tocurile cu curburi in interior si la exterior si tocuri decorate cu pietre, paiete si strasuri. De asemenea foarte prezente in colectiile de moda sunt si constructiile metalice si figurile geometrice.
Elementele transparente isi fac simtita prezenta si se pune accent pe incaltamintea cu toc transparent. 
Sandalele cu toc cui sunt considerate seducatoare iar in sezonul acesta veti avea ocazia sa aratati cat de inventive sunteti purtand asemenea sandale.


Niciun comentariu: