Faceți căutări pe acest blog

joi, 2 iunie 2016

Cum sa porti jeansii boyfriend!

Jeansii boy friend sunt foarte la moda iar femeile adora sa ii poarte. Pe langa faptul ca sunt foarte confortabili, aproape ca ii poti purta cu orice. Va venim in ajutor cu cateva tinute in care poti sa porti blugii boyfriend si in care vei arata spectaculos. 
Poti alege sa porti blugii boyfriend impreuna cu o camasa in dungi si cu pantofi cu toc. Poti sa poti si niste ochelari de soare de tip aviator pentru un look retro.  
Mai poti alatura unor blugi boyfriend si un top alb iar peste iti poti lua un trench. Este poate printre cele mai lejere combinatii. Te simti atat de comod intr-o pereche de astfel de blugi si intr-un top sau un tricou alb. Sigur, poti completa tintua cu o pereche de sandale cu toc. 
O alta modalitate de a purta jeansii boyfriend este altauri de un top in dungi iar pe deasupra iti poti pune un blazer. Usor si rapid obtii o tinuta casual foarte frumoasa. Blazerul este cel care ii da tinutei tale un aer modern. 
Acest tip de jeansi ii mai poti purta impreuna cu o jacheta din piele si o pereche de sandale cu toc. Vei adopta astfel un look sexy si indraznet. In acelasi timp poti pastra accentele rock dar intr-o forma mai feminina.
Si...nu in ultimul rand nu uita de blugii boyfriend pe care sa ii porti cu o jacheta bomber si o pereche de sneakersi. O tinuta sport-casual in care vei arata impecabil. 

Niciun comentariu: