Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 iunie 2016

Cum sa ingrijesti incaltamintea

Se spune ca incaltamintea este mai greu de intretinut chiar si decat hainele. Trebuie folosite anumite produse, petele se scot mai greu si se deterioreaza mult mai repede. Daca ai cateva produse si stii cateva trucuri, iti poti curata incaltamitea in mod simplu si eficient. 
Incaltamintea trebuie curatata in fiecare seara sau cel putin o data pe saptamana asta daca o porti in fiecare zi. De preferat este sa faci acest lucru cand ajungi acasa pentru ca murdaria se va elimina mai repede. Initial poti sa o stergi cu un tifon umed pentru a putea indeparta noroiul, dupa care poti sa o stergi cu o carpa uscata dar moale. 
Atunci cand s-a uscat poti sa aplici un produs protector care se potriveste tipului de material din care este confectionata incaltamintea. 
Daca incaltarile tare sunt confectionate din lac sau au piele lacuita in anumite parti este bine sa le cureti doar cu o carpa uscata si moale. Daca au anumite pete poti sa folosesti otet pentru a le curata. 
Cele mai bune produse de ingrjire sunt cele pe baza de ceara de albine. Acestea ofera o protectie foarte buna si pe o durata mare de timp. Trebuie doar sa pui un strat mai gros , sa il intinzi si sa freci putin.
Spray-urile pe baza de silicon sunt alte produse bune de ingrijire a incaltamintei. Aceste tipuri de spray-uri nu modifica aspectul incaltamintei insa au un efect de scurta durata. 

Un comentariu:

Pantofi Rieker spunea...

Pantofi sunt foarte buni si foarte ok !