Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 iunie 2016

Cum sa porti tenisii

Tenisii sunt cele mai comode articole de incaltaminte. Usori, simpli si mai ales ii porti purta in foarte multe moduri. 
Totusi, multi dintre noi suntem reticenti cand vine vorba de asortarea tenisilor cu orice. Unii considera ca tenisii pot fi purtati doar cand mergem in excursii sau la alergat. Sunt de parere ca in alta maniera sau in alta situatie nu este indicat sa purtam tenisi.
Lucrurile nu stau chiar asa. Tenisii se pot purta in foarte multe feluri, in foarte multe combinatii si in foarte multe situatii. 
Daca esti adeptul clasicului, poti purta tenisii in combinatie cu rochii casual, cu fuste, jeansi sau cu pantaloni. Acesta este doar stilul clasic dar poti face multe alte combinatii demne de o adevarata fashionista. 
Poti asorta spre exemplu o pereche de tenisi la o rochie neagra. Vei arata foarte bine si vei obtine un look pe care il poti purta la o intalnire office fara sa dai gres. 
In moda sunt cateva reguli clasice de styling pe care daca le vei urma nu vei da gres. Poti asorta pielese office cu cele casual acest sezon fara sa fie niciun fel de problema pentru ca acest trend este in mare voga. Deci poti purta tenisi chiar si cu o rochie de dantela. 

Niciun comentariu: