Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 iunie 2016

Adidasi cu leduri

In moda apare mereu cate ceva nou. Asa se intampla si in cazul adidasilor. Ultima inventie in materie de adidasi sunt adidasii cu leduri. Aceste modele de adidasi cu leduri sunt dedicate femeilor si sunt foarte la moda in aceasta perioada a anului. Au foma si culoarea unor adidasi normali insa diferenta dintre adidasii normali si adidasii cu leduri este faptul ca pe talpa lor sunt incorporate leduri care lumineaza alternativ in 7 culori.
Acest model de adidasi este perfect pentru toate fashionistele si pentru persoanele carora le place sa iasa in evidenta pentru ca nu ai cum sa treci neobservat daca esti incaltat cu asa ceva. 
Acesti adidasi au si un incarcator de tip USB pe care poti sa il conectezi atat la laptop cat si la telefon. Trebuie sa il conectezi si sa il lasi la incarcat vreme de 2 ore. Dupa ce il scoateti de la incarcat veti putea avea parte de luminite in picioare tot restul zilei. 
Sunt practici si comozi si te ajuta sa "stralucesti". Te vei diferentia cu siguranta de restul persoanelor. Poate fi un cadou perfect pentru ca sigur persoana care ii va primi va fi foarte incantata. 
Poti sa ii porti foarte usor. Ii poti asorta la un tricou si o pereche de jeansi si ve arata perfect. 

Niciun comentariu: