Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 iunie 2016

Adidasi in cartea recordurilor

Oricine are macar o pereche de adidasi acasa. Sunt perfecti pentru a fi purtati intr-o excursie sau la o plimbare in parc spre exemplu. 
Atunci cand mergem sa ne cumparam o pereche de adidasi ne uitam la marime, la culoare, la model, daca ne vin bine si in special cat costa. O pereche inedita de adidasi a fost creata de un roman. Adidasii respectivi nu ies in evidenta prin model sau culoare, ci prin pret. 
4 milioane de dolari este pretul pe care romanul nostru l-a pus adidasilor. Adidasii sunt o creatie a casei de moda Bicion si a producatorului de incaltamine Mache Custom Kicks. Cele doua case de moda l-au recrutat pe designerul roman Dan Gamache pentru a le realiza proiectul numit "Fire Monkey". Proiectul a fost lansat in 2016 cu ocazia celebrarii anului Maimutei de Foc in zodiacul chinezesc. 
Nu confortul oferit de adidasi a facut ca pretul sa fie atat de mare, ci ornamentele adaugate pe pantofii sport. Adidasii numiti Fire Monkey sunt incrustati cu aur de 18 K, cu diamante albe si cu safire. 
Daca decizi sa iti cumperi acesti pantofi, trebuie sa stii ca ei sunt unicati, deci ai siguranta ca nimeni nu va mai avea acelasi model de adidasi ca tine. 

Niciun comentariu: