Faceți căutări pe acest blog

luni, 17 iunie 2013

Alegerea pantofilor sport

Cum cumparam pantofi sport online?

Atunci cand dorim sa cumparam pantofi sport avem doua variante: mergem in magazine si ne uitam dupa perechea potrivita sau "umblam" pe net, pe diferite site-uri de specialitate.
In prima varianta putem alege marile centre comerciale unde sunt condensate multe magazine de pantofi sport: Adidas, Nike, Puma, Converse, Reebok, sau magazine multibrand: Decathon, Intersport, Sport Depot si multe altele. Intram in magazin, probam ce pereche ne place si daca este totul in regula cumparam adidasii.
Daca nu ne place nimic mergem in urmatorul magazin si tot asa pana reusim sa alegem ceva bun insa aici intervine dezavantajul cumparaturilor clasice: drumul pana la magazin, aglomeratia, oboseala.
In a doua varianta, a cumparaturilor online avem avantajul ca putem intra pe mai multe site-uri si vedea foarte multe modele de adidasi fara sa ne obosim prin magazine, de multe ori aglomerate. Fiecare pereche de pantofi are descriere si poze foarte sugestive, alegerea fiind usurata prin acest fapt insa cel mai mare dezavantaj este ca nu putem proba incaltamintea.
Totusi daca va stiti marimea nu este o problema acest lucru.

Cumpararea de pantofi sport online

Dupa alegerea modelului de incaltaminte sport dam comanda online si in cateva zile avem adidasii la usa, livrarea fiind facuta prin curier.
De obicei, un site de comert online necesita inregistrarea unui nume de utilizator. Dupa acest pas alegem perechea de adidasi pe care o dorim si o punem in cosul virtual. Urmatorul pas este finalizarea comenzii si plata produselor, plata ce se poate face cu un card de credit valid. Dupa verificarea datelor de contact (adresa unde vor fi livrate produsele, telefon, etc.) tranzactia este finalizata. In unele cazuri va fi nevoie de o confirmare telefonica inainte de livrarea propriuzisa a cumparaturilor.

Oricare metoda de cumparaturi are avantaje si dezavantaje dar ofera satisfactii si posibilitati multiple.
Printre magazinele unde se gasesc pantofi sport sunt Intersport, Decathlon, Hervis Sports iar pentru cumparaturi pe internet puteti intra pe magazinele online ale acestora unde gasiti o oferta foarte variata.

Niciun comentariu: