Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 iulie 2013

Pantoful iti place dar ce faci cu calitatea ?

Nu de multe ori vi s-a intamplat sa:

“ Gasïti o pereche de incaltari (pantofi din piele, sandale sau altceva) care sa va placa enorm de mult, pur si simplu sa inebuniti cand le vedeti si sa fiti in stare sa faceti orice pentru a le achizitiona.

Le-ati cumparat si va incaltati foarte des cu ele fiindca le adorati. Le purtati la servici, seara prin oras ba chiar si la club uneori.

Dar dupa ceva frumos vine si marea dezamagire de multe ori in foarte scurt timp...incaltarile mult dorite se strica in doar o saptmana, se deformeaza si  incep sa arate ca niste mici painici :). “

Unde ati gresit?


Ati uitat un amanunt foarte important...Pantoful iti place dar ce faci cu calitatea ? deoarece niste incaltari de calitate chiar si dupa lungi intrebuintari rezista si nu-si pierd forma.

Am descoperit acest lucru pe pielea sau pe picioarele mele cand mi-am achizionat chiar de la reprezentanta ZARA pantofii maronii de mai jos, am dat 250 lei pe ei iar in 2 saptamani de purtat nu foarte intens pur si simplu au explodat si nici vorba sa poata fi dusi la cizmar din cauza materialelor foarte proaste folosite.


Am dat de acest site on-vogue.ro, mi-am achizionat o pereche de pantofi pe care am dat 269 lei, ii port foarte intens de 1 luna de zile si sincer nu dau nici cel mai mic semn ca “au obosit”.

ZARA imi pare rau, la incaltari chiar sunt dezamagit de tine.

...si noi mei pantofi :D

Niciun comentariu: