Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 aprilie 2013

ChicBags.ro – cateva cuvinte

ChicBags.ro este
o noua companie romaneasca ce comercializeaza genti elegante si practice de dama, fiind la curent cu cele mai in noi tendinte in acest sens. Echipa ChicBags.ro a urmarit atent ultimele “noutati”  din lumea modei din zone fierbinti precum  Paris, Madrid sau Milano si a incercat sa-si adapteze colectiile de genti pentru doamnele si domnisoarele de toate varstele.

ChicBags.ro pune la dispozitie o oferta de preturi aproape de 3 ori mai mica decat in magazine clasice astfel incat oricine isi doreste o geanta de calitate sa poate sa si-o cumpere.

Indiferent de produsul comandat, clientii ChicBags.ro au parte de transport gratuit in toata tara, iar seria de facilitati pusa la dispozitie de catre acest magazin nu se termina aici: dupa ce ai achiztionat o geanta de pe ChicBags.ro ai la dispozitie 10 zile sa vezi daca iti place si daca vrei sa o pastrezi, sau daca doresti sa o returnezi. In ultimul caz, nimeni nu iti va cere nici un motiv, produsul sau produsele vor fi returnate iar banii tai inapoi la tine in buzunar.

De asemenea la oricare 2 genti cumparate au discount direct de 20 lei.
Colectia de genti de pe ChicBags.ro este prezentata din toate unghiurile posibile, astfel incat nimeni sa nu aiba impresia ca i s-ar ascunde ceva. Prin design-ul curat al website-ului, numarul ridicat de poze mari si clare, sau modulul avansat de cautare, ChicBags.ro va convinge pe oricine ca reprezinta solutia potrivita. Ba mai mult, preturile, ofertele si stocurile sunt updatate saptamanal.

Daca ai nevoie de o geanta de calitate si nu vrei sa dai o avere pe ea, chicbags.ro este solutia online de care ai nevoie.

Niciun comentariu: