Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 mai 2015

Gradinita pentru cei mici


Toti parintii sunt dornici sa isi vada copii la gradinita, sa invete sa socializeze, sa se joace cu alti copii si sa invete primii pasi pentru a reusii mai departe la scoala.

Deoarece gradinita nu este o forma de invatamant obligatorie, nu toti parintii aleg aceasta varianta de invatamant, insa ea este foarte importanta in dezvoltarea corecta a celor mici.



Daca va aduceti la gradinita noastra copilul, va beneficia de o multime de avantaje, plus ca poate continua cu scoala primara sau after school, ceea ce nu multe institutii ofera acest lucru.

Programul de gradinita este unul special, plin de surprize, unde vor avea diferite activitati optionale si extracurriculare, jocuri, program de odihna, mic dejun, masa de pranz, gustare si multe alte surprize pe care le puteti vedea chiar aici http://www.gradinitaiepurasulbocanila.ro/gradinita/program


Datorita personalului calificat, copii vor fi in permanenta sub supraveghere, vor invata in fiecare zi lucruri noi pe care vi le pot spune acasa, dar vor socializa foarte mult si cu ceilalti colegi.

Constructia in care functioneaza activitatea este noua, proiectata special, salile de curs sunt mari si frumos amenajate, unde vor invata din placere.

Pentru noi evolutia copiilor este foarte importanta, de aceea ne ocupam individual de fiecare in parte pentru a-i ajuta in toate activitatile prin care vor trece.






Niciun comentariu: