Faceți căutări pe acest blog

vineri, 3 aprilie 2015

Pantofii de vara

Cu totii iubim pantofii si mai ales daca reusim sa ii achizitionam la un pret redus. Pentru a cumpara pantofi redusi si frumosi pentru vara, este necesar sa mergem in magazine atunci cand sunt reducerile la hainele de vara, adica in sezonul rece.



Cu siguranta vom face o afacere foarte buna in acea perioada atat pentru pantofi cat si pentru haine.

Si vara aceasta se poarta pantofii decupati, pastelati, edgy, curele indraznete, din materiale moi si care ne scot in evidenta silueta.



Modele din acest an sunt foarte sexy, jucause si puternice, potrivite pentru orice stil. Preturile difera de la magazin la magazin, dar puteti gasi pentru orice buzunar fara probleme.



Inainte de a achizitiona pantofi, atat pentru barbati cat si pentru femei este valabil faptul ca este necesar sa fie probati, sa vedeti daca vi se potrivesc, chiar daca sunt acelasi numar, nu este obligatoriu sa se potriveasca calapodul. In al doilea rand, valabil pentru femei, sa vada daca pot merge pe tocul respectiv, de exemplu nu toate femeile pot merge corect in pantofii stiletto.



Un alt lucru pe care trebuie sa il verificati este materialul, chiar daca va plac unii care nu sunt din piele, mare grija daca va sta piciorul comod si daca pielea poate respira, altfel va transpira si nu veti mai putea merge.

Indiferent ca doriti sa cumparati pantofi cu toc sau fara, este foarte important ca piciorul sa se simta relaxat, altfel riscati sa aveti dureri de spate sau de picioare.



Niciun comentariu: