Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 7 iunie 2014

Rochii de mireasa atent lucrate de Casa de moda Ella din Bucuresti

Asa cum spune si titlu ne-am hotarat sa facem o selectie pentru cateva rochii de mireasa “atent”


lucrate cum spunem noi de atelierul Casa de moda Ella din Bucuresti.

Stim ca iti doresti sa ai o nunta perfecta si sa fii tot timpul in centrul atentiei  de aceea alegerea rochiei de mireasa este un punct critic in perioada de organizare de dinainte de eveniment.

Rochia pentru nunta trebuie sa fie o alegere si o rochie care sa scoata in evidenta cele mai frumoase calitati ale siluetei dar in aceleasi timp accentul sa fie pus si pe stilul si personalitatea celei care o poarta.

O atentie deosebita trebuie acordata si domnisoarelor de onoare, care trebuie sa fie cat de cat pe aceeasi linie cu rochia si stilul miresei.

Casa de moda Ella pe langa creare unor rochii de nunta si rochii de ocazie cu totul si cu totul speciale va mai asteapta sa va furnizeze si accesorii pentru mireasa cum ar fi bolerourile, accesorii pentru nunta si accesorii pentru organizarea botezului.

Pentru contact Casa de moda Ella va sta la dispozitie prin magazinul din Centrul Vechi al Bucurestiului, str. Lipscani numarul 63, sector 3, parter, vis-à-vis de reprezentanta Adidas (program Luni-Vineri 10:00-18:30, Sambata 10:00-14:30, Duminica inchis) dar si online la adresa www . casademodaella .ro

rochii de mireasa 1

rochii de mireasa 2

rochii de mireasa 3



2 comentarii:

Komal Jha spunea...

Very informative and unique tips dear. Thanks for sharing :)
Lovely Read!
http://meditationuk.blogspot.com/

Piese Auto Volkswagen spunea...

Am incercat sa caut Casa de moda Ella pentru sotia mea. Aveti idee unde sunt pozitionati mai exact? Website-ul lor nu ma ajuta foarte tare cu date de contact. Multumesc.