Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 septembrie 2011

Puma LIFT

PUMA a creat pantoful sport de doar 173 de grame, Puma LIFT!

De unde aceasta denumire de L.I.F.T. ? …nu este lift-ul din bloc, L.I.F.T. este Light Injected Foam Technology - adica tehnologie bazata pe spuma injectata si este inspirat din lumea atletismului, dar realizat pentru stilul casual, pentru a fi un “racer urban” si usura "alergarea" noastra zilnica, la cumparaturi, serviciu, intalniri de afaceri, intalniri cu prietenii etc ...
Pe langa spuma injectata, pantoful Puma LIFT Racer mai are in compozitie sa si piele intoarsa imbinata cu panza, ceea ce il face extrem de usor si placut pentru zilele fierbinti de vara.

Imaginea noului pantof sport este Usain Bolt, cel mai rapid om de pe Terra, iar numele campaniei Puma este "Lighter Than Light". Jocul de cuvinte este interesant si s-ar putea interpreta cam asa: "mai usori decat usori" sau "mai usor decat lumina" - si asta pentru ca in video-ul campaniei toate hainele purtate de protagonisti sunt sub forma unor proiectii de lumina, doar pantofii Puma Lift Racer fiind reali.

Si daca mai adaugam ca porecla lui Usain Bolt este "fulgerul", mai putem descoperi inca un sens in expresia "Lighter than Light".
Bolt a castigat 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008, stabilind totodata si noile recorduri mondiale la aceste probe (100 metri, 200 de metri şi 4 x 100 de metri stafeta).

Fiind cel mai rapid om de pe pamant, este si cel mai in masura sa ne spuna cum ar arata pantoful ideal care te face sa te misti cel mai bine. Asa a procedat in cazul pantofului Puma LIFT, pantof ce a fost facut sub stricta sa supraveghere, impreuna cu PUMA - brandul sportiv cunoscut pentru inovatie si stil.

Veri calde sa avem pentru ca pantoful cel mai usor si confortabil s-a inventat – Puma Lift!

PS: Mai jos aveti clipul din campania “Lighter than Light”, campanile facuta pe pantofii Puma Lift Racer!

Niciun comentariu: