Faceți căutări pe acest blog

joi, 13 august 2015

Rochii de mireasa ieftine






In general femeile considera ca li se cuvin toate chestiile marunte care cred ele ca le-ar face fericite. Nimic nu se schimba cu ocazia nuntii lor, asa ca o mireasa capricioasa continua sa adauge pe lista interminabila de dorinte dupa fiecare sesiune de shopping, spre disperarea mirelui, care incepe sa faca minutios calcule pentru a preconiza daca urmeaza sau nu sa intre in faliment inca dinaintea nuntii. 


Cele mai frumoase invitatii nunta Bucuresti





Putem afirma inca din start ca nu exista nunta perfecta ! Chiar daca am parea aroganti prin lansarea unor astfel de afirmatii, cei care au trecut printr-o nunta, fie ca au fost protagonistii ei, fie ca doar au ajutat la organizarea ei, daca sunt sinceri cu ei insisi, se vor ralia parerii noastre si ne vor da intru totul dreptate.

joi, 6 august 2015

Indulcitorii naturali - alternativa sanatoasa a zaharului de consum





Ne vine greu să credem faptul că, deși zahărul este un produs natural, chiar medicii recomandă să încercăm fie să îl eliminăm din alimentația noastră zilnică, sau măcar să îl consumăm în cantități potrivite. Scepticii susțin că e doar o strategie de

Rutina de dimineața




Dimineața este cel mai controversat moment al zilei, căci nu puțini sunt aceia care o defăimează și o învinovățesc de insuccesele lor, fără a conștientiza faptul că doar ei sunt responsabili pentru lipsa lor de energie care se contabilizează în minute bune pierdute la primele ore ale dimineții.


Cu o seară înainte de culcare,